Wilt u wonen op de Loohof?

Om voor een woning in aanmerking te komen moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij onze Stichting. Wanneer er een woning beschikbaar komt wordt deze toegewezen aan een woningzoekende op basis van de criteria in ons toewijzingsbeleid. Als toewijzigingscriteria gelden de geografische binding met de gemeente Overbetuwe, de mogelijke urgentie op basis van een zorgindicatie en de inschrijf tijd.


Om welke woningen gaat het?

De woningen die via de Stichting worden verhuurd zijn allemaal gelegen aan De Loohof (straatnaam). Dit zijn in totaal 48 woningen. Er zijn nog 20 soortgelijke woningen, gelegen aan de Bellefleur en Sterappel. Deze laatste woningen worden verhuurd door Woonstichting Valburg. Wanneer u (ook) voor één van deze woningen in aanmerking wilt komen moet u ook als woningzoekende ingeschreven zijn bij de Woonstichting.

Inschrijven bij De Loohof

Om in aanmerking te komen voor een woning moet u als woningzoekende ingeschreven staan. Via het onderstaand formulier kunt u zich inschrijven. Wij streven er naar uw inschrijving binnen drie werkdagen per e-mail te bevestigen. Uiteraard gaan wij uiterst zorgvuldig met uw gegevens om. In ons privacy beleid leest u hier meer over.