De woningen


Het complex van de Loohof bestaat uit 48, grotendeels geschakelde, bungalows. De woningen beschikken over een woonkamer met keuken, een slaapkamer en een badkamer met douche en toilet. Elke woning heeft een afsluitbare berging aan of nabij de woning. De woningen liggen in het groen in een goed onderhouden parkachtige omgeving. In 2022/2023 zijn de woningen voorzien van nieuwe kunststof kozijnen (energiebesparend) De bewoners zijn zeer tevreden te zijn met de verbeteringen van de woningen.

Het beheer


Voor vragen op het gebied van huurbetalingen, de huurovereenkomst en automatische incasso kunt u terecht bij MijnKennis. Via telefoon 085 - 48 54 111. Voor vragen over onderhoud en het melden van reparaties neemt u als vanouds contact op met Judy Hendriks. Via telefoon: 0653 – 92 90 98 of mail: onderhoud@deloofhofzetten.nl.

In de buurt


De woningen van de Loohof liggen op loopafstand van de voorzieningen in de dorpskern van Zetten. U vindt winkels, het huisartsencentrum en fysiotherapeut dichtbij het complex. Naast de Loohof ligt ontmoetingscentrum 'De Loohof'. Hier worden koffie-ochtenden en diverse activiteiten voor bewoners van de Loohof en daarbuiten georganiseerd.

De omgeving


De Loohof ligt in Zetten, gemeente Overbetuwe. De dorpskern beschikt over een ruim winkel- en dienstenbestand. Het vervult daarmee een streekfunctie voor de nabije omgeving. Zetten kent een levendig verenigingsleven voor jong en oud. Faciliteiten op het gebied van sport en zorg zijn in ruime mate aanwezig.

Heeft u interesse?


De woningen op de Loohof worden bij voorkeur verhuurd aan mensen van 65 jaar en ouder. Vanaf 55 jaar kunt u zich inschrijven om op termijn in aanmerking te komen voor het huren van een woning op de Loohof. De woningen worden verhuurd onder de huurtoeslaggrens.

Wonen op De Loohof